ons bedrijf

Glas en aandacht

Daar draait het allemaal om bij ons bedrijf. En dat al meer dan 50 jaar. Ons team bij Jac Salvino Glas maakt bij elke opdracht, groot of klein, door snelle en vriendelijke service en een doordachte manier van werken voor u het verschil. En dat doen we elke dag weer!

Glas inspiratie

Glas en alles wat met glas te maken heeft; dat is wat wij u bieden! Of het nu gaat over HR++ glas, om uw woning nog comfortabeler te maken, of aan een mooie glazen deur of spiegel om uw interieur te verrijken. Kom naar onze vernieuwde ‘glas inspiratie’ showroom op Handelscentrum Bergerweg in Sittard, daar vindt u veel verrassende toepassingen van glas in uw dagelijkse leefomgeving. We helpen u graag persoonlijk en kunnen ongekend veel laten zien wat er met glas allemaal kan. Ook voor glasreparaties kunt u altijd bij ons terecht.

Zakelijke markt

Sinds jaar en dag ook onze thuismarkt. Architecten, interieurbouwers, bouwbedrijven en woningcorporaties weten ons te vinden. Enerzijds om juist specialistisch maatwerk waarbij veel aandacht en vakmanschap nodig is. Anderzijds omdat we ook volumes kunnen maken die vaak tot de verbeelding spreken. Flexibiliteit is ook in deze markt een sterke troef; de onze dus!

Aangesloten bij