ons bedrijf

Glas en aandacht

Daar draait het allemaal om bij ons bedrijf. En dat al meer dan 50 jaar. Ons team bij Jac Salvino Glas maakt bij elke opdracht, groot of klein, door snelle en vriendelijke service en een doordachte manier van werken voor u het verschil. Dat doen we elke dag weer, met het grootste plezier!

Volle breedte

Glas en alles wat met glas te maken heeft; dat is wat wij u bieden! Hoogwaardig isolatieglas, hardglas, glasbeslag, glas voor in uw keuken, meubels van glas en ga zo maar door. En laten we niet vergeten glasreparaties. Kortom, teveel om op te noemen. Bezoek vooral ook onze showroom in Sittard op Handelscentrum Bergerweg. Daar spreken wij u graag persoonlijk en kunnen wij u ongekend veel laten zien en laten voelen wat er met glas allemaal kan.

Zakelijke markt

Sinds jaar en dag ook onze thuismarkt. Architecten, interieurbouwers, bouwbedrijven en woningcorporaties weten ons te vinden. Enerzijds om juist specialistisch maatwerk waarbij veel aandacht en vakmanschap nodig is. Anderzijds omdat we ook volumes kunnen maken die vaak tot de verbeelding spreken. Flexibiliteit is ook in deze markt een sterke troef; de onze dus!

Aangesloten bij