Aan het werk…

 

Meer foto’s van Jac Salvino Glas vind je op ons Flickr account

Actueel

ZOMERGLAS & ZOMERVITAMINEN
Je vakantie geniet je graag met een heerlijk zonnetje. Soms uit de wind, soms in een veranda waar je zelf bepaalt hoeveel zon je wil ‘voelen’.

Genieten van de zomer op uw eigen terras in de sfeer zoals u zich dat voorstelt! Een fraaie terrasafscheiding waar we de combinatie zoeken voor u tussen bijvoorbeeld glas en staal, glas en RVS of glas met robuust hout. In uw veranda passen we zonwerend glas toe om wel het licht, maar niet de warmte van de zon toe te laten tot uw huis. Zonwerend glas verschilt van andere vormen van dubbel glas door de speciale metalen en coatings die aan het glas toegevoegd zijn om het zonlicht te absorberen of te weerkaatsen. Afhankelijk van het type zonwerend glas dat u kiest filtert het glas tot 60 procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Op deze manier profiteert u wel van het licht van de zon, maar houdt u de ergste warmte buiten de deur.Vraag bij ons vrijblijvend advies en laat u inspireren door de mogelijkheden die wij u graag aanreiken. Samen met ons vakmanschap realiseren wij voor u de gedroomde oplossing hoe u geniet van onze Nederlandse zon.

Nieuwe subsidieregeling voor (glas)isolatie
Eigenaren-bewoners en VvE's kunnen subsidie voor energiebesparende maatregelen aanvragen, wanneer zij tenminste twee energiebesparende maatregelen aanbrengen.
  • Dakisolatie
  • Gevelisolatie
  • Bodem- en/of vloerisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Isolerend oftewel HR++ glas met een maximale U-waarde van 1,2
De subsidie bedraagt € 35 of € 45 per M2. De subsidie is afhankelijk van minimale hoeveelheden en het type glas. De regeling is ingegaan per 15 september 2016 en loopt tot en met 31 december 2018. Lees meer over de subsidieregeling.   04455-300x224

NIEUW IN ONZE SHOWROOM
Diverse balustradesystemen nieuw in onze showroom.   bbj

SAMENwerken aan de toekomst
Zonnecellen verwerkt in isolatieglas. Project van IMEC en ZUYD hogeschool. Mooi dat wij ook een bijdrage hebben mogen leveren.

zonnepaneel

Facebook

Wij liggen de komende twee weken aan het strand!
Maandag 21 augustus staan wij weer uitgerust voor u klaar.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Worden we op deze prachtige dinsdagochtend zomaar verrast door een klant ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

U heeft nog een aantal dagen om mee te doen aan onze actie, a.s. maandag maken wij een winnaar bekend !! ... Zie meerZie minder

WIN VIP KAARTEN VOOR CARNAVAL MUNDIAL Het grootste zomerfeest voor jong en oud, met een parade, live muziek en optredens van 18 verschillende internationale artiesten. LIKE ONZ FACEBOOKPAGINA, DEEL & WIN toegangskaarten voor Mundial VIP PLAZA waar u volledig wordt verzorgd d.m.v. een hapje en een drankje. Daarnaast heeft u vanaf hier optimaal kijkplezier! OP 30 JUNI MAKEN WIJ EEN WINNAAR BEKEND!

Bekijk op Facebook

Er is een tijd van werken en soms gewoon tijd maken om te leren. Workshop UV verlijmen.... ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

WIN VIP KAARTEN VOOR CARNAVAL MUNDIAL
Het grootste zomerfeest voor jong en oud, met een parade, live muziek en optredens van 18 verschillende internationale artiesten.

LIKE ONZ FACEBOOKPAGINA, DEEL & WIN toegangskaarten voor Mundial VIP PLAZA waar u volledig wordt verzorgd d.m.v. een hapje en een drankje.
Daarnaast heeft u vanaf hier optimaal kijkplezier!

OP 30 JUNI MAKEN WIJ EEN WINNAAR BEKEND!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

contact

Industriestraat 6
6135 KH  Sittard
Handelscentrum Bergerweg
+31 (0)46 451 55 53
info@jacsalvino.nl

Openingstijden
ma - vr: 08.30u - 18.00u
za: 10.00u - 15.00u
Vriendelijk dank voor uw reactie!
DOOR communicatie & vorm