Aan het werk…

 

Meer foto’s van Jac Salvino Glas vind je op ons Flickr account

Actueel

NIEUWE OPENINGSTIJDEN
Vanaf 21 oktober werken wij met nieuwe openingstijden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Op maandag t/m vrijdag zijn we de hele dag beschikbaar, inloop en op afspraak. Ook in de avonduren. Open op: maandag - vrijdag 8:30u - 18:00u

ZOMERGLAS & ZOMERVITAMINEN
Je vakantie geniet je graag met een heerlijk zonnetje. Soms uit de wind, soms in een veranda waar je zelf bepaalt hoeveel zon je wil ‘voelen’.

Genieten van de zomer op uw eigen terras in de sfeer zoals u zich dat voorstelt! Een fraaie terrasafscheiding waar we de combinatie zoeken voor u tussen bijvoorbeeld glas en staal, glas en RVS of glas met robuust hout. In uw veranda passen we zonwerend glas toe om wel het licht, maar niet de warmte van de zon toe te laten tot uw huis. Zonwerend glas verschilt van andere vormen van dubbel glas door de speciale metalen en coatings die aan het glas toegevoegd zijn om het zonlicht te absorberen of te weerkaatsen. Afhankelijk van het type zonwerend glas dat u kiest filtert het glas tot 60 procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Op deze manier profiteert u wel van het licht van de zon, maar houdt u de ergste warmte buiten de deur.Vraag bij ons vrijblijvend advies en laat u inspireren door de mogelijkheden die wij u graag aanreiken. Samen met ons vakmanschap realiseren wij voor u de gedroomde oplossing hoe u geniet van onze Nederlandse zon.

Nieuwe subsidieregeling voor (glas)isolatie
Eigenaren-bewoners en VvE's kunnen subsidie voor energiebesparende maatregelen aanvragen, wanneer zij tenminste twee energiebesparende maatregelen aanbrengen.
  • Dakisolatie
  • Gevelisolatie
  • Bodem- en/of vloerisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Isolerend oftewel HR++ glas met een maximale U-waarde van 1,2
De subsidie bedraagt € 35 of € 45 per M2. De subsidie is afhankelijk van minimale hoeveelheden en het type glas. De regeling is ingegaan per 15 september 2016 en loopt tot en met 31 december 2018. Lees meer over de subsidieregeling.   04455-300x224

NIEUW IN ONZE SHOWROOM
Diverse balustradesystemen nieuw in onze showroom.   bbj

SAMENwerken aan de toekomst
Zonnecellen verwerkt in isolatieglas. Project van IMEC en ZUYD hogeschool. Mooi dat wij ook een bijdrage hebben mogen leveren.

zonnepaneel

Facebook

Als trotse nieuwe sponsor op de tribune bij OCI Lions.. Na enkele minuten 3-0 😀 ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Voor welke deur zouden jullie kiezen?

Ps. wist u dat de glazen deuren in combinatie met staal ook bij ons in de showroom te bekijken zijn?
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Wat vinden jullie van onze nieuwe VW Crafters?
Hebben jullie de bussen al gespot? Wij zijn TROTS!!

Prachtig design van DOOR communicatie en vorm, belettering van MH Roadstyling en Wealer als leverancier. Verzekering van Fidus. TEAMWORK
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Jac Salvino GLAS hat Kenniscentrum Glas Beitrag geteilt. ... Zie meerZie minder

Had u ook last van beslagen ramen vanochtend? Of krijgt u hier momenteel veel vragen over van uw klanten? Condensvorming op de buitenzijde van het glas is geen fout in het product, maar juist het gevolg van de zeer goede warmte-isolatie van de beglazing. Het ontstaat bij een lage buitentemperatuur en een hoge relatieve luchtvochtigheid. Dit kans hierop is het grootst gedurende de ochtend in het voorjaar en najaar. De condens verdwijnt zodra de temperatuur buiten stijgt en de luchtvochtigheid afneemt.

Bekijk op Facebook

Hoe mooi kan glas zijn.. niets aan toe te voegen. ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

contact

Industriestraat 6
6135 KH  Sittard
Handelscentrum Bergerweg
+31 (0)46 451 55 53
info@jacsalvino.nl

Openingstijden
ma - vr: 08.30u - 18.00u
in de avonduren op afspraak
Vriendelijk dank voor uw reactie!
DOOR communicatie & vorm